Un joc educațional despre siguranța copiilor în sport

 

Aceasta este o serie de cărți de joc educaționale ce pot fi descărcate pentru a fi printate sau folosite online. Ele au fost create pentru cei care doresc să învețe / predea într-un mod mai prietenos ce înseamnă siguranța în sport pentru copii și cum ar trebui să fie aceștia protejați în mediul sportiv de orice fel de abuz emoțional sau fizic.

 

  • Cartonașele albastre încurajează o celebrare a persoanelor, locurilor care oferă siguranța în sport pentru copii.
  •  
  • Cartonașele galbene au rolul de a încuraja povești spuse de copii (sau părinți) despre anumite momente din activitatea sportivă.
  •  
  • Cartonașele portocalii vin cu provocări menite să semnaleze bune practici referitoare la siguranța copiilor în sport, să genereze sfaturi din interiorul comunității și să creeze conștientizare.

Această publicaţie a fost realizată în cadrul proiectului european „Mediu sigur pentru copii în sport” (“Keeping Children Safe in Sport”), co-finanţat de Programul Drepturi, Egalitate și Cetăţenie al Uniunii Europene (REC 2014-2020) și coordonat de Fundaţia Terre des hommes România, în parteneriat cu Terre des hommes Grecia și Terre des hommes Ungaria. Conţinutul său este responsabilitatea exclusivă a autorilor și nu reflectă opiniile Comisiei Europene. Comisia Europeană nu poate fi trasă la răspundere pentru orice utilizare a informaţiilor conținute în aceasta.

Data publicării