Cunoaște echipa

Echipa Terre des hommes România are biroul central în București și implementează proiecte și cu ajutorul echipei din Craiova.  (Click pe poze pentru a afla mai multe despre fiecare dintre noi!)

A studiat Sociologia și are un Master în Securitate Comunitară și Controlul Violenței. La Terre des hommes a început să lucreze în 2010 ca project manager, apoi trainer, Program Manager, iar din 2016 și-a asumat și rolul de Advocacy Officer. A finalizat cursuri de multiculturalism, etnie și conflict social de la Universitatea Utrecht din Olanda. Domeniile sale de expertiză: prevenirea violenței asupra copilului, politicile publice legate de educație, incluziune și migratie, dezvoltarea parteneriatelor și a cooperării internaționale, schimbarea socială. Din 2019 este Vice-Președinte al Consiliului Director al FONPC, iar din 2022 Country Representative al Terre des hommes in Romania.

Contact: laura.savaghica@tdh.ch

laura
Laura Sava-Ghica
Country Representative

Raluca s-a alăturat echipei Terre des hommes în anul 2014 în calitate de Project Manager al proiectelor, cu focus pe fenomenul migrației copiilor. Are experiență în implementarea de proiecte cu finanțare europeană, în construirea de parteneriate și în scrierea de propuneri de proiecte. Cu studii în domeniul comunicării sociale, a lucrat cel mai mult în sectorul non-profit.

Contact: raluca.condrut@tdh.ch

raluca
Raluca Condruț
Programs and Migration Manager

Cecilia s-a alăturat echipei Terre des hommes în 2022 în poziția de Programme Manager. Ea aduce o experiență de peste 12 ani în domeniile justiție penală și drepturile omului, contribuind la eforturile de reintegrare din penitenciare în România, lucrând cu practicile de justiție restaurativă în Marea Britanie, SUA și România, analizând rezolvarea conflictelor în Tailanda, Cambodgia și a conflictului israelo-palestinian, și prin combaterea criminalității cibernetice prin implementarea Convenției de la Budapesta privind criminalitatea cibernetică. Cecilia este dornică să dezvolte mai departe munca în domeniul justiției juvenile alături de Terre des hommes.

cecilia.popa@tdh.ch

Cecilia Popa
Cecilia Popa
Access to Justice Programme Manager

Este absolventă de Psihologie și are un Master de Terapii cognitiv comportamentale. A fost implicată în proiecte Terre des hommes încă din anul 2011, toate în legătură cu abordarea psiho-socială și participarea copiilor sau ameliorarea situației copiilor și tinerilor vulnerabili. În ultimii ani a coordonat sau lucrat în cadrul unor proiecte de justiție juvenilă, migrație și protecția copilului, iar în prezent coordonează activitățile psiho-sociale dedicate copiilor.

Contact: cristina.vladescu@tdh.ch

cristina
Cristina Vlădescu
Mental Health Psycho Social Support Coordinator

Rodica s-a alăturat echipei Terre des hommes în anul 2018 în calitate de Project Manager. Este absolventă a unui Master în evaluare de politici publice, lucrează în domeniul social de 20 ani și înțelege nevoile copiilor migranți și/sau rămași acasă. Apreciază că Terre des hommes a făcut din ajutorul migranților o prioritate și se bucură foarte mult să lucreze aici.

Contact: rodica.novac@tdh.ch

Rodica Novac
Rodica Novac
Project Manager

Adriana a venit în Terre des hommes tot din mediul ONG, aducând cu ea o experiență de peste 10 ani acumulată în domeniul financiar contabil, precum și dorința de a contribui la ajutorarea copiilor din categorii defavorizate.

 

Contact: adriana.dumitrescu@tdh.ch

adriana
Adriana Dumitrescu
Senior Finance Officer

S-a angajat la Terre des hommes in 2013 si se simte foarte norocoasă să lucreze cu oameni așa energici, dedicati si pasionati. Înainte de a se alătura echipei Terre des hommes, experienta sa profesională a fost în industria hotelieră și a serviciilor. Este licențiată în finanțe și are un master în industria turismului. „Terre des hommes mi-a oferit oportunitatea să devin specialist în domeniul resurselor umane și, în acelasi timp, să particip la una dintre cele mai frumoase misiuni din lume – ajutorarea copiilor.”

Contact: carmen.hutu@tdh.ch

Carmen Huțu
Carmen Huțu
HR Manager

Licențiată în Jurnalism și Comunicare, a lucrat opt ani în presa de business și lifestyle, apoi a decis să folosească această experiență în joburi de comunicare pentru diferite ONG-uri naționale sau internaționale. Crede că fiecare om are o poveste ce merită spusă, iar cea mai mare satisfacție este să fii util. Este mândră să promoveze proiectele ambițioase ale colegilor săi, care influențează direct viața a mii de copii din România în fiecare an. 

 

Contact: iulia.stancu@tdh.ch

iulia
Iulia Stancu
Communication Manager

Ana Vlădescu este licențiată în Criminologie și Psihologie, apoi a urmat un master în Securitate Globală, cu dizertație pe utilizarea violenței împotriva non-combatanților în războaiele asimetrice. A lucrat timp de doi ani în mediul ONG din România, implementând proiecte despre drepturile omului, Holocaust și educație civică pentru adolescenți și studenți, iar în prezent este Project Manager în cadrul Terre des hommes România. Se simte mândră că poate să lucreze într-o organizație care luptă pentru schimbări reale și de durată, în special când vine vorba de minimizarea violenței și prevenirea abuzurilor.

Contact: ana.vladescu@tdh.ch

ana vladescu
Ana Vlădescu
Project Manager

Bogdan Borș este un tânăr masterand în Dezvoltare Internațională la Sciences Po Paris. El crede cu tărie în potențialul instrumentelor științifice pentru a crea schimbări pozitive în societate. Astfel, el combină cunoștințele sale vaste dintr-o largă varietate de subiecte legate de dezvoltare, asigurarând toate aspectele legate de calitate și responsabilitate față de beneficiari și donatori: dezvoltarea de noi proiecte (în special alinierea între nevoi, obiective, indicatori și activități), construirea și implementarea instrumentelor de monitorizare și evaluare, realizarea de analize de situație, și exerciții de învățare instituțională și planificare strategică.

Contact: bogdan.bors@tdh.ch

bogdan bors
Bogdan Borș
Quality and Accountability Manager

Nicoleta Popescu a început să lucreze în cadrul Fundației Terre des hommes în august 2021 având o experiență de 10 ani de comunicator în mediul diplomatic și 7 ani de activitate în mediul privat pe proiecte cu finanțare UE. Este implicată în proiecte Terre des homes care promovează o justiție prietenoasă pentru copii și tineri.

 

Nicoleta Popescu
Nicoleta Popescu
Communication Officer

Irina este licențiată în Sociologie și are un master în Teorii și Metode de Cercetare în Științele Comunicării. În prezent este student – doctorand la Universitatea din București, în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Are un background mixt, lucrând atât în research, cât și în comunicare, unde a purtat mai multe pălării (PR, Communication & Marketing Specialist și Communication Consultant). 

La Terre des hommes este angajată în calitate de Communication Officer și are convingerea că sentimentul de a avea scop și sens la locul de muncă te face să te simți dedicat, inovator și pasionat. Tocmai de aceea, se simte privilegiată pentru că poate să lucreze într-o organizație care militează pentru schimbări reale și trainice.

Contact: irina.cojoc@tdh.ch

Irina Cojoc
Irina Cojoc
Communication Officer

Anca deține o diplomă de licență în Filosofie și Studii Europene și un master în management de proiect. Are un background mixt, lucrând în ONG-uri educaționale din România și Polonia, atât ca lucrător social, cât și ca manager de proiect. Ea a implementat mai multe proiecte ca răspuns de urgență la criza creată de pandemia COVID-19 în sectorul educațional, fiind implicată în ajutorarea a sute de școli și conectarea copiilor la cursuri online, în virtutea dreptului la educație. Din 2022, ea lucrează pentru Terre des hommes ca Project Officer pentru răspunsul în situații de urgență, susținând eforturile fundației de a ajuta comunitatea de refugiați ucraineni care tranzitează sau locuiesc în România.

Contact: anca.pavel@tdh.ch

Anca Pavel
Anca Pavel
Project Officer

Este psihopedagog, iar la Terre des hommes lucrează din 2016. Se ocupă de trainingul din cadrul proiectelor și, în general, acoperă training-urile pentru profesioniști din domeniul social sau educație. Din 2017 lucrează și în proiecte care implică participarea copiilor, fie în domeniul migrației, fie în cel al justiției juvenile. Se simte motivată de multitudinea și de diversitatea proiectelor din TDH, care i-au oferit ocazia să cunoască profesioniști din diverse domenii și să se dezvolte personal și profesional.  

Contact: alina.dumitru@tdh.ch

Alina Dumitru
Alina Dumitru
Training Officer

Magdalena este studentă în anul III la facultatea de Psihologie. Prima interactiune cu Terre des hommes a fost în anul 2015 ca beneficiar în cadrul unui proiect derulat de fundație, iar în anul 2016 a devenit voluntar în cadrul aceluiași același proiect. A participat activ și în proiecte de prevenție a violenței și integrare. În prezent este angajată pe post de animator socio-educativ în cadrul unor proiecte dedicate copiilor ucraineni.

Contact: magda.gusatu@tdh.ch

Magda
Magda Gușatu
Animator

Este absolvent al Facultății de Asistență Socială din Craiova și lucrează în cadrul Fundației Terre des hommes începând din anul 2008. A fost Manager Național al Proiectului MOVE în perioada 2008-2012 și al proiectului PRAEVENIR, în cadrul Terre des hommes. În prezent este managerul proiectului PRECISION, un program de mentorat pentru tineri eliberați din centre de detenție. În 2019 a luat Premiul pentru Asistenul Social al Anului pentru Incluziune Socială-Economie Socială.

Contact: mihai.enache@tdh.ch

Mihai Enache
Mihai Enache
Project Manager

Absolvent al Facultății de Asistență Socială, lucrează în sectorul non-guvernamental de peste 10 ani  ca asistent social, consultant formare, coordonator proiect, consilier vocațional și specialist în educație, în special în comunități rurale, în cadrul proiectelor Fundației Terre des hommes.

 

Contact: marius.cernusca@tdh.ch

Marius Cernușcă
Marius Cernușcă
Logistics and Admin Officer

Cicerone Bosuioc creează platforme pentru cursuri de dezvoltare personală pentru tineri, cum ar fi public speaking, cunoaştere şi autocunoaştere personală sau plan de carieră, şi are experienţă în lucrul cu tinerii din centrele de reeducare şi penitenciare. Sustine workshop-uri pe teme de trezire a motivației personale și a spiritului de echipă.  Ca development mentor oferă sprijin in echilibrul balanței personale dintre succes și insucces în atingerea obiectivelor personale, consiliere individual și de grup. La Terre des hommes el desfășoară activități de formare (formator), iar în cadrul proiectului Precision, este coordonator al echipei de mentori.

 

 

Cicerone
Cicerone Bosuioc
Formator, coordonator al echipei de mentori