Cunoaște echipa

Echipa Terre des Hommes România are biroul central în București și implementează proiecte și cu ajutorul echipelor din Craiova și Bacău.

A studiat Sociologia și are un Master în Securitate Comunitară și Controlul Violenței. La Terre des hommes a început să lucreze în 2010 ca project manager, apoi trainer, program manager, iar din 2016 și-a asumat și rolul de advocacy officer. A finalizat cursuri de multiculturalism, etnie și conflict social de la Universitatea Utrecht din Olanda. Domeniile sale de expertiză: prevenirea violenței asupra copilului, politicile publice legate de educație, incluziune și migratie, dezvoltarea parteneriatelor și a cooperării internaționale, schimbarea socială. Din 2019 este Vice-Președinte al Consiliului Director al FONPC.

laura
Laura Sava-Ghica
Programme & Advocacy Manager

Raluca s-a alăturat echipei Tdh în 2014 întâi ca manager al proiectelor cu focus pe fenomenul migrației copiilor. Are experiență în implementarea de proiecte cu finanțare europeană, în construirea de parteneriate și în scrierea de propuneri de proiecte. Cu studii în domeniul comunicării sociale, a lucrat cel mai mult în sectorul non-profit. În momentul actual, ea coordonează proiectul „ChildHub” și este implicată în alte activități organizaționale.

raluca
Raluca Condruț
Programs Support Manager

Este absolventă de Psihologie și are un Master de Terapii cognitiv comportamentale. A fost implicată în multe proiecte Terre des hommes încă din 2011, toate în legătură cu abordarea psiho-socială și participarea copiilor sau ameliorarea situației copiilor și tinerilor vulnerabili. În ultimii ani a coordonat sau lucrat în cadrul unor proiecte de justiție juvenilă, migrație și protecția copilului. În prezent ea este project manager pentru Mediu Sigur pentru Copii în Sport, dar se implică, de asemenea, în training și facilitare.

cristina
Cristina Vlădescu
Project Manager

Lucrează la Tdh din 2018 și este project manager pentru MINT și Bridge. Este absolventă a unui Master în evaluare de politici publice, lucrează în domeniul social de 20 ani și înțelege nevoile copiilor migranți. Apreciază că Tdh a făcut din ajutorul migranților o prioritate și se bucură foarte mult să lucreze aici.

 

Rodica Novac
Rodica Novac
Project Manager

Doctor în Sociologie, are peste 10 ani experiență în managementul proiectelor sociale, culturale și civice, în organizații locale și internaționale. Din iunie 2019 este managerul proiectului Mișto Avilean în cadrul Terre des hommes Romania, care își propune să încurajeze cooperarea dintre școli din România, Franța și Spania. Scopul acestuia este de a ajuta copiii de etnie roma să se integreze în școli atunci când migrează în străinătate sau când revin în țară.

bogdan
Bogdan Romanică
Project Manager

Este psihopedagog, iar la Terre des hommes lucrează din 2016. Se ocupă de trainingul din cadrul proiectelor și, în general, acoperă training-urile pentru profesioniști din domeniul social sau educație. Din 2017 lucrează și în proiecte care implică participarea copiilor, fie în domeniul migrației, fie în cel al justiției juvenile. Se simte motivată de multitudinea și de diversitatea proiectelor din TDH, care i-au oferit ocazia să cunoască profesioniști din diverse domenii și să se dezvolte personal și profesional.  

Alina Dumitru
Alina Dumitru
Training Officer

Camelia Morjolic este responsabilă la Terre des hommes pentru finanțe. Din 2013 organizația beneficiază de cunosțintele sale de expert contabil licențiat în Economie și Drept și de experiența de mamă. Este bucuroasă să lucreze într-un mediu prietenos, cu oameni frumoși care încearcă să facă bine.

camelia
Camelia Morjolic
Finance & Compliance Manager

Adriana a venit în Terre des hommes tot din mediul ONG, aducând cu ea o experiență de peste 10 ani acumulată în domeniul financiar contabil, precum și dorința de a contribui la ajutorarea copiilor din categorii defavorizate.

adriana
Adriana Dumitrescu
Finance Officer

S-a angajat la Terre des hommes in 2013 si se simte foarte norocoasă să lucreze cu oameni așa energici, dedicati si pasionati. Înainte de a se alătura echipei Tdh, experienta sa profesională a fost în industria hotelieră și a serviciilor. Este licențiată în finanțe și are un master în industria turismului. „Tdh mi-a oferit oportunitatea să devin specialist în domeniul resurselor umane și, în acelasi timp, să particip la una dintre cele mai frumoase misiuni din lume – ajutorarea copiilor.”

Carmen Huțu
Carmen Huțu
HR & Admin Officer

S-a alăturat echipei TDH la finele anului 2017, pe poziția de finance officer. Avand experienta in lumea companiilor de IT si de constructii, a descoperit aici lumea complexa a ONG-urilor si frumusetea ei. Este o fire idealista, curioasa si entuziasta, intr-o continua misiune de cautare a adevarului si intelesului ascuns al lucrurilor. ``Iubesc oamenii si nu ma dau in laturi sa-i ajut ori de cate ori am ocazia, chiar si cand vorbim despre cifre sau facturi.``

Elena Ivașcu
Elena Ivașcu
Finance Officer

Este de formare sociolog și lucrează la Terre des hommes din mai 2018. Crede că scopul principal al cercetării sociale este de a contribui la îmbunătățirea intervențiilor din domeniul social. De asemenea, că procesele de învățare ar trebui să aibă un rol central în cadrul oricărei organizații non-guvernamentale. „Tdh este una dintre organizațiile din România care folosește cunoașterea anterioară pentru a ajuta copiii din comunități vulnerabile, copiii aflați în situație de migrație sau copiii incluși în sistemul de justiție juvenilă”, spune el.

george
George Matu
Monitoring & Evaluation Officer

Licențiată în Jurnalism și Comunicare,  a lucrat opt ani în presa de business și lifestyle, apoi a decis să folosească această experiență în joburi de comunicare pentru diferite ONG-uri naționale sau internaționale. Crede că fiecare om are o poveste, iar cea mai mare satisfacție este să fii util. Este mândră să promoveze proiectele ambițioase ale colegilor săi, care influențează direct viața a mii de copii din România în fiecare an. 

iulia
Iulia Stancu
Communication Officer

Doctor în drept, cu specializare în protecția drepturilor omului, are peste 10 ani de experiență în implementarea proiectelor în domeniul penitenciar, accesul la justiție, abilitarea juridică a comunităților rurale prin intermediul para-juriștilor comunitari, combaterea corupției. A lucrat în calitate de jurist în echipa de filtraj a Curții Europene a Drepturilor Omului și a efectuat diferite cercetări în proiecte de consultanță. S-a alătura echipei Tdh România în iunie 2020, în calitate de manager al proiectelor iRestore și Precision și se bucură că își va aduce contribuția la îmbunătățirea situației copiilor în contact și în conflict cu legea.

Dumitrita
Dumitrița Bologan
Project Manager

Este absolvent al Facultății de Asistență Socială din Craiova și lucrează în cadrul Fundației Terre des hommes începând din anul 2008. A fost Manager Național al Proiectului MOVE în perioada 2008-2012 și al proiectului PRAEVENIR, în cadrul Terre des hommes. În prezent este managerul proiectului PRECISION, un program de mentorat pentru tineri eliberați din centre de detenție. În 2019 a luat Premiul pentru Asistenul Social al Anului pentru Incluziune Socială-Economie Socială.

 

Mihai Enache
Mihai Enache
Project Manager

Absolvent al Facultății de Asistență Socială, lucrează în sectorul non-guvernamental de peste 10 ani  ca asistent social, consultant formare, coordonator proiect, consilier vocațional și specialist în educație, în special în comunități rurale, în cadrul proiectelor Fundației Terre des hommes.

Marius Cernușcă
Marius Cernușcă
Project Officer

Lucrează în sectorul nonguvernamental din anul 2010, fiind implicat în diferite organizații din București și Bacău. În Tdh este din iunie 2017 și ceea ce apreciază cel mai tare aici este faptul că are oportunitatea de a lucra în beneficiul direct al copiilor. Domeniile sale de interes sunt participarea tinerilor în formularea politicilor publice, dezvoltarea rurală, dar și educația media sau modul în care tehnologiile moderne pot fi utilizate în munca ONG-urilor.

 

Marian Dămoc
Marian Dămoc
Field Monitoring & Evaluation Officer