Mediu Sigur pentru Copii in Sport. Manual de formare a formatorilor

Acest manual realizat de Terre des hommes Romania și finalizat în anul 2021  se adresează angajaţilor din cluburi sportive și tabere și are ca scop promovarea procedurilor de safeguarding (referitoare la siguranţa și protecţia copiilor) în mediile sportive și recreaţionale. Î

 

Această publicaţie a fost realizată în cadrul proiectului european „Mediu sigur pentru copii în sport” (“Keeping Children Safe in Sport”), co-finanţat de Programul Drepturi, Egalitate și Cetăţenie al Uniunii Europene (REC 2014-2020) și coordonat de Fundaţia Terre des hommes România, în parteneriat cu Terre des hommes Grecia și Terre des hommes Ungaria. Conţinutul său este responsabilitatea exclusivă a autorilor și nu reflectă opiniile Comisiei Europene. Comisia Europeană nu poate fi trasă la răspundere pentru orice utilizare a informațţiilor conţținute în aceasta. 

În cadrul acestui proiect, parteneri oficiali ai Terre des hommes în România sunt Autoritatea Naţională pentru Drepturile Persoanelor cu Dizabilităţi, Copii și Adopţii și Federaţiile Române de Fotbal și Gimnastică.

Data publicării
Număr de pagini
88