Termeni de Referință: Youth Coach pentru proiectul Solidarity FabLab Târgu Ocna

Temele se rezolvă în grup

 

Poziție: Youth Coach

Proiect: Solidarity FabLab Târgu Ocna

Localitate: Târgu Ocna, Județul Bacău

Perioada de lucru: aprox. 100 de ore în perioada aprilie - decembrie 2022

 

Fundația Terre des hommes este interesată de contractarea serviciilor unui consultant pentru pregătirea a 400 de tineri (elevi din licee tehnologice, din categoria NEETs etc.) în vederea găsirii unui loc de muncă și/ sau a demarării unei afaceri prin organizarea a aproximativ 40 de ateliere de consultanță în carieră privind scrierea unui CV, găsirea unui loc de muncă prin intermediul platformelor web, cum să fie pregătiți pentru un interviu, să se familiarizeze cu legile și reglementările pentru deschiderea unei afaceri și cu oportunitățile de finanțare etc.

 

Descrierea activităților

Consultantul va livra 40 de sesiuni de coaching cu grupul țintă în perioada aprilie - decembrie 2022, în format online sau fizic, în incinta Solidarity Fablab-ului.

Pentru toate activitățile menționate mai sus, consultantul va :

 • asigura respectarea tuturor indicatorilor din proiect și a tuturor regulilor stabilite de finanțator (conform PFU și contractului cu finanțatorul).

 • asigura legătura cu trainerul Fablab și coordonatorul de training-uri pentru planificarea ,implementarea activităților cu grupurile țintă (trimitere invitații,asigurarea participanților la toate sesiunile, realizarea tuturor chestiunilor administrative)

 • asigura legătura cu partenerii actuali – Liceul Tehnologic Târgu Ocna pentru organizarea sesiunilor în incinta Solidarity Fablab-ului.

Livrabile: liste de prezență (sau capturi ecran) pentru fiecare întâlnire/ eveniment, colectarea formularelor participanților pentru înscriere și formularelor de evaluări, formulare GDPR semnate și acordurile părinților, un raport intermediar cu activitățile, raportul final al tuturor activităților și altele care pot apărea.

 

Cerințe minime pentru consultant:

 • Diplomă universitară de la o instituție de învățământ acreditată în domeniul științelor sociale / asistență sociala/ psihologie, sau în domenii conexe;
 • Experiență (3 ani) de consiliere în carieră, antreprenoriat sau mentorat pentru tineri, derulare de proiecte pentru tineret;
 • Cunoștințe minime în domeniul tehnologic: oportunități de carieră, parcurs profesional (de preferat);
 • Experiență de lucru în ONG-uri, în domeniul drepturilor copilului, justiție juvenilă și programe de incluziune socială constituie un avantaj important;
 • Cunoștințe informatice ridicate, cu o cunoaștere completă a aplicațiilor Office 365;
 • Confidențialitatea, maturitatea și profesionalismul în orice moment sunt esențiale pentru această poziție.

 

Procesul de aplicare

Dosarul trebuie să includă:

a) Oferta tehnică, care va cuprinde o prezentare a experienței în domeniu a personalului specializat și un sumar al planului de lucru pentru cele 40 de sesiuni planificate (ex. Tematica abordată, structura).

b) Oferta financiară. Plățile se vor face pe baza unui contract de servicii cu o persoana juridică. Oferta financiară trebuie să includă toate costurile și comisioanele legate de executarea sarcinilor. Costurile trebuie să fie afișate în EUR, TVA inclus. Menționați dacă sunteți plătitor de TVA sau nu. Costurile suplimentare ale consultantului pentru logistică, transport, cazare, per diem etc. nu vor fi acoperite separat de Tdh.

c) CV-ul personalului specializat.

   

  Termen limită

  Vă rugăm să trimiteți toate documentele din dosar până la data de 31 martie 2022 la adresa de email raluca.condrut@tdh.ch

   

  Persoana de contact

  Manager de program,

  Raluca Condruț

  0721 299 974

   

  Pentru detalii consultați Termenii de Referință atașați: