Şoferi- Asistenţi logistică - răspuns de urgență pentru criza refugiaților

Fundatia Terre des hommes România recrutează Soferi-Asistenti logistica pentru răspunsul de urgență la criza refugiaților, în România. Candidatul ideal are experiență în sofat categoria B.

Trimiteți aplicatia dvs. cât mai curând posibil. Pozitiile rămân deschise până la ocuparea acestora.

Data de începere
Tipul contractului
6 luni, Contract de munca norma intreaga, cu posibilitate de prelungire.
Remunerare
4300 RON net; asigurare privata de sănătate, asigurare de accident
Locație
1 pozitie in Bucuresti si 1 pozitie in Brasov
Termenul limită pentru a aplica
Context

TERRE DES HOMMES IN EUROPA SI ROMANIA

Terre des hommes (Tdh) este principala fundatie elvetiana de ajutorare a copiilor. Fondată în 1960, Tdh s-a angajat să îmbunăteasca viața a milioane de copii vulnerabili din lume. Prin proiectele noastre inovatoare de protecție și sănătate, oferim asistență pentru mai mult de patru milioane de copii și familiile acestora în aproape patruzeci de țări în fiecare an. În Europa, Tdh intervine direct sau indirect în multe țări, bazându-se pe echipe cu sediul în Ungaria, Albania, Grecia, Kosovo, România, Moldova și Ucraina.

Pentru a răspunde crizei refugiaților, Terre des hommes desfășoară echipe fixe și mobile în centrele de transit si primire  refugiați din București si Brasov pentru a oferi servicii de protecție esențială a copilului, sprijin psihologic, servicii de informare pentru copii, tineri, mame și alte persoane vulnerabile care au fost strămutate din Ucraina. Tdh va oferi, de asemenea, servicii de consolidare a capacităților furnizorilor locali de servicii și grupurilor comunitare și de voluntari privind protecția copilului, protecția, riscurile de trafic și nevoi similare. În plus, Tdh intenționează să distribuie kit-uri (pachete de igienă, etc.) pe baza necesităților pentru a răspunde nevoilor imediate și de bază.

Descrierea rolului

Șoferul- Asistentul logistic va fi responsabil pentru transportul fără probleme și în siguranță al personalului, al beneficiarilor Fundatiei, și al echipamentelor/materialelor. El/ea este responsabil pentru vehiculele care ii sunt atribuite, asigurând întreținerea corespunzătoare a vehiculelor aflate în responsabilitatea sa.

De asemenea, șoferul va sprijini Departamentul de Logistică în implementarea unor activități de logistică la baza atribuită, prin îndeplinirea sarcinilor care nu interferează cu programul de conducere a masinii.

 

RESPONSABILITATI

 • Respecta regulile de siguranță Tdh pentru șoferi.
 • Se asigura că jurnalele de bord pentru fiecare vehicul sunt completate corespunzător
 • Identifica și raporteaza daunele la exteriorul vehiculului vehiculului atribuit.
 • Efectueaza verificări regulate la vehicule în conformitate cu managementul flotei Tdh
 • Asista departamentul de logistica/achizitii in colectarea ofertelor/ofertelor de la furnizori.
 • Asista departamentul de logistică/ achiziții în efectuarea de achiziții simple, asigurându-se că procedurile logistice sunt respectate.
 • Asista departamentul de logistica/achizitii in receptia si distributia marfurilor.
 • Sprijina managerul de logistică în managementul flotei : inregistrarea si radierea vehiculelor Tdh, si alte atributii conexe cu aceste atributii, efectuarea ITP, etc.
 • Asigura o bună comunicare cu echipa de program.
Profilul candidatului

PROFILUL CANDIDATULUI

 • Minim 5 ani de experienta in sofat Categoria B
 • Permis auto categoria B valid
 • Studii în domeniul mecanic sau logistic este un avantaj
 • Cunoașterea rutinelor de întreținere a vehiculelor
 • Calități cerute: organizat, simț al relațiilor umane, diplomație, abilități de comunicare.
 • Proactiv, autonom, dorință și motivație de a lucra într-un context internațional și intercultural, în imediata apropiere a copiilor și adolescenților neînsoțiți
 • Cunoștințe și experiență anterioară în procedurile de aprovizionare și logistică
 • Vorbește fluent limba Romana și cel puțin una dintre limbi: engleză, ucraineană, rusă
 • Cunostinte de baza in IT (Microsoft Office, internet)
 • Flexibilitate, disponibilitate, adaptabilitate
Aplică

APLICA:

Candidații calificați sunt încurajați să trimită CV-ul și scrisoarea de motivatie la adresa vacancy@tdh.ro

Vă rugăm să includeți „Sofer-Asistent logistica, numele și prenumele dv.” în subiectul e-mailului de aplicare.

 

Alte informații

Politica de protecție a copilului:

Să se angajeze să respecte Politicile de management al riscurilor Tdh, inclusiv: Politica de protectie a copiilor, Politica de siguranță și securitate și Politica antifraudă/corupție, Politica de avertizare.

Conformitatea GDPR:

Prin trimiterea candidaturii, sunteți de acord ca datele dumneavoastră personale să fie utilizate în procesul de recrutare. Toate documentele pe care le vom solicita în diferite etape ale procesului de recrutare vor fi folosite doar în acest scop. Tot personalul implicat în recrutare și selecție este conștient de faptul că se aplică regulile de protecție a datelor și că informațiile personale vor fi tratate în mod confidențial. Conform politicii noastre, vom păstra documentele de aplicare numai pentru perioada de recrutare.

Datorita unui număr mare anticipat de aplicatii, Tdh nu poate răspunde fiecărui solicitant în mod individual. Vă rugăm să rețineți că numai candidații selectați vor fi contactați pentru primul interviu.