Ziua Internațională a Copilului în imagini

ziua copilului

Copiii, indiferent de originea sau locația lor, necesită un mediu sigur în care să se dezvolte și să învețe. Astăzi, în cadrul celebrării Zilei Internaționale a Copilului, aproximativ 60 de copii din Ucraina au luat parte la un eveniment interactiv organizat de Terre des hommes România, dedicat promovării drepturilor și bunăstării copiilor.

Copii entuziasmați și doritori de a explora și învăța, au avut ocazia de a se bucura de activități captivante și diverse. Au colorat și și-au exersat îndemânarea prin ateliere de lucru manual. Atmosfera s-a umplut de veselie și voie bună în timpul jocurilor, unde micuții și-au pus la încercare abilitățile și spiritul de echipă. Toți copiii au fost încântați să facă parte din această zi specială, să creeze amintiri prețioase și să întâlnească alți copii din țara lor natală. 

Pentru a oferi o privire captivantă asupra acestei experiențe unice, Terre des hommes România a împărtășit imagini memorabile de la eveniment pe pagina oficială de Facebook. Aceste fotografii colorate și pline de bucurie reflectă energia și entuziasmul copiilor, aducând zâmbete și emoții pozitive tuturor celor care le descoperă.