Servicii de comunicare pentru incheierea proiectului SHINE

sh

Fundația Terre des hommes solicita oferte pentru servicii de comunicare in luna decembrie 2020 in cadrul proiectului SHINE.

In luna decembrie Fundația Terre des hommes marcheaza incheierea proiectului SHINE (Sprijin pentru infrastructura socială, de sănătate și educație), un proiect care a fost implementat timp de trei ani in zona Bacau. Prin proiectul nostru SHINE implementat în județul Bacău din România, una din cele mai sărace regiuni din Europa, Terre des hommes a îmbunătățit viețile copiilor defavorizați, prin investiții în infrastructura socială, de sănătate și educație.

Ne dorim ca rezultatele proiectului sa beneficieze de o buna acoperire media si in acest sens subcontractam servicii de PR catre o agentie. Agentia va trebui sa asigure in urmatoarea luna ( pana pe 23 decembrie 2020) aparitia a cel putin 5 materiale de presa (articole, interviuri radio TV in presa nationala). Articolele sau interviurile vor acoperi o arie cat mai variata de teme din cadrul proiectului SHINE si vor reflecta complexitatea acestui proiect de educatie.

Agentiile sunt rugate sa trimita până pe 30 noiembrie ora 17:00 la adresa iulia.stancu@tdh.ch oferta agentiei pentru serviciile de mai sus, precum si un portofoliu relevant.

SHINE este un proiect al Terre des hommes, implementat cu sprijinul financiar al Fondation Botnar (Elvetia).

 

Despre Terre des hommes

Terre des hommes (Tdh) este cea mai importantă organizație elvețiană din domeniul protecției copilului. Fundația Terre des hommes contribuie în România încă din 1992 la îmbunătățirea sistemului de protecție a copilului și la reforma asistenței sociale. De asemenea, facilităm participarea copiilor la dezvoltarea propriei comunități. În fiecare an, mii de copii și părinți sunt beneficiari ai proiectelor implementate de către Terre des hommes România.