Joaca se îmbină cu tehnologia la Resilience & Innovation Facility : lansare pe 1 martie

Fundația Terre des hommes lansează în București un inedit centru dotat cu tehnologie 3 D special pentru copii. Aceștia vor putea urma ateliere de imprimare tridimensională, explorând propriile talente și abilități și „jucându-se” creativ. Atât copiii români, cât și cei ucraineni sunt așteptați în Resilience & Innovation Facility din str Lascăr Catargiu nr 1, care are în dotare spații modulare destinate învățării prin joc, atelierelor de educație non-formală, de creativitate și de deprindere a unor abilități tehnice și digitale. Activitățile vor avea loc pe bază de înscriere.

La lansarea din 1 martie așteptăm copiii și tinerii între 7 și 18 ani la ateliere care îmbină știința și creația

 Miercuri, 1 Martie 2023, intervalul orar 12.00 – 18.00

  Strada Lascăr Catargiu Nr.1 (Piața Romană)

  Participarea este gratuită, pe bază de înscriere până pe 28 februarie 2023, completând următorul formular https://forms.gle/F25XGyzBr9mFBf6u7

Pentru a veni în sprijinul copiilor ucraineni refugiați, activitățile noastre din ultimul an au pus accentul pe sprijinul psihosocial al familiilor, adică sprijin pentru a proteja echilibrul mental și bunăstarea lor. Echipele noastre ajută astfel familiile ucrainene să se conecteze cu comunitatea românească, oferindu-le și mijloacele de a face față problemelor practice și de a alina suferința cauzată de război și dezrădăcinare. Ca fundație dedicată drepturilor copilului, ne concentrăm toată atenția asupra celor mici și asupra tinerilor, pe care îi ajutăm să facă față noilor realități.

Centrul a fost deschis în parteneriat cu UNHCR (Agenția ONU pentru Refugiaţi).