Curs e-learning de justiție restaurativă cu copii

image

Din dorința de a proteja copiii victime, specialiștii noștri din proiectul i-RESTORE 2 au conceput un curs de  e-learning pentru a dezvolta abilitățile profesioniștilor care lucrează cu copii victime sau copii făptuitori în cadrul justiției penale și în sistemele de protecție a copilului, cu privire la practicile justiției restaurative.

Cursul poate fi accesat aici: t.ly/lefq1 

Acest curs electronic a fost elaborat pentru profesioniști în domeniul juridic, practicieni ai justiției restaurative, profesioniști în domeniul protecției copilului, profesori, educatori, factori de decizie, studenți, cercetători.

Cursul este format din 4 module care pot fi parcurse în aproximativ 4-6 ore, și este disponibil gratuit în limbile română, engleză, maghiară, olandeză, estonă, greacă și albaneză. Participanții care se înregistrează și urmăresc toate modulele vor primi un certificat la final. 

Proiectul i-RESTORE 2.0  - ”pentru o justiție restaurativă de calitate accesibilă tuturor copiilor din Europa aflați în contact cu legea” este coordonat de fundația Terre des hommes și cofinanțat de Uniunea Europeană.