Cerere de ofertă pentru crearea a două clipuri video în cadrul proiectului FOCUS

copii

Tdh solicită în cadrul proiectului FOCUS serviciile unui videograf pentru crearea a două video diferite (de 10 min, respectiv 2-3 min) de sensibilizare privind situația tinerilor care intră în contact cu legea.

  • Crearea celor două video presupune filmare propriu-zisă (Craiova), scenariu și montaj.
  • Cele două clipuri (cu scenarii diferite), vor fi publicate online și se vor adresa specialiștilor din sistemul penitenciar, dar și publicului larg.
  • Pentru realizarea celor două clipuri, videograful va trebui să ia interviuri unor tineri din centre educative sau de detenție, unor profesioniști din sistemul penitenciar și unor specialiști din Terre des hommes. Toate persoanele vor fi indicate de Terre des hommes, care va facilita, de asemenea, accesul la aceștia în măsura în care restricțiile de combatere a pandemiei vor permite.
  • materialele video vor respecta regulile de identitate vizuală ale proiectului FOCUS și ale organizației Terre des hommes Romania
  • Echipa de filmare va proteja cu strictețe identitatea persoanelor filmate acolo unde va fi indicat astfel de către Terre des hommes și insituțiile partenere.
  • Dacă va fi necesar, scenariul și filmarea se vor adapta în funcție de regulile de prevenție a Covid19 (preluare imagini online sau sunet exclusiv). 

Perioada Aprilie – Mai 2021 

Vă rugăm consultați termenii de referință din documentul atașat mai jos. 

 

Alături de oferta de preț, vă rugăm transmiteți link sau prezentarea portofoliului relevant (materiale video). Experiența pe teme similare (educație, social etc) este un avantaj.

Ofertele de preț pot fi transmise electronic pană la data de 28 martie, ora 12.00 PM la următoarea adresă de e-mail: mihai.enache@tdh.ch