5 Infografice despre violența bazată pe gen care afectează copiii în migrație

Aceasta este o serie de 5 infografice bazate pe informațiile transmise de experți în podcasturile pe aceeași temă create în cadrul proiectului BRIDGE. Puteți vizualiza infograficele sau le puteți descărca de aici 

Cele cinci episoade de podcast în limba română au fost create cu participarea benevolă a cinci doamne din mediul academic și non-profit, experte în violență de gen. Episoadele destinate profesioniștilor din domeniul social, dar și publicului larg, au fost publicate și pot fi ascultate gratuit pe canalul Youtube al Fundației Terre des hommes Romania și pe platformele soundcloud, spotifyanchor, Apple Podcasts, Google Podcasts, Breaker, Castbox, Overcast, Pocket Casts, RadioPublic.

În cadrul proiectului BRIDGE, Terre des Hommes Romania își propune să perfecționeze capacitatea specialiștilor din sistemul public și ONG-uri de a identifica, gestiona și preveni formele specifice ale violenței de gen (VBG) care pot afecta tinerii și copiii migranți (refugiați, solicitanți de azil, resortisanți ai țărilor terțe, persoane cu statut de tolerat etc.). De asemenea, copiii sunt ajutați să se protejeze mai bine. BRIDGE înseamnă ”Building Relationships through Innovative Development of Gender Based Violence Awareness in Europe”. 

Proiectul BRIDGE este finanțat de Comisia Europeană prin Programul „Drepturi, Egalitate și Cetățenie” al Uniunii Europene (2014-2020).

Data publicării