20.000 de lei strânși pentru viitorul copiilor !

baloon

Susținătorii Terre des România au reușit să strângă  20.000 de lei (4.000 euro) pentru copii !

Banii vor fi folosiți de Fundația Terre des hommes pentru a achiziționa 50 de pachete personalizate, care să încurajeze 50 de copii din județele Dolj, Olt și Gorj copii să-și urmeze visul și să se pregătească pentru meseria dorită. Copiii provin din grupuri vulnerabile (etnie rromă sau de altă etnie, în risc de abandon şcolar, copii cu părinți plecați la muncă în străinătate, copii expuși sărăciei și excluziunii sociale).

Proiectul „Kituri pentru viitorul copiilor” a fost inspirat de inițiativa noastră Ziua Ștafetei și înscris în competiția Swimathon București (organizator Fundația Comunitară București) în luna aprilie 2021, în speranța că va atrage susținerea mai multor fundraiseri voluntari. Și așa a fost ! Susținătorii noștri (nouă voluntari, jurnaliști, actori) au avut aproximativ 3 săptămâni active pentru a convinge donatorii prin postări online sau interpretarea unor melodii. 

Campania Swimathon de anul acesta a creat rezultate fără precedent: 806 oameni au strâns 1.052.938 de lei de la 6.879 de donatori, în nouă săptămâni. Mai multe despre ediția 2021 a acestui eveniment de prestigiu și recordurile sale, aici